Fakultet za Ekologiju i zastitu životne sredine

Fakultet za ekologiju i zaštitu životne sredine Univerziteta „Union - Nikola Tesla“ je visokoobrazovna akademska i naučna institucija koja svoju viziju i misiju realizuje obrazovnim, naučnim i stručnim angažovanjem.
Ovaj fakultet ima za cilj da širi, unapređuje i promoviše znanje, da motiviše kreativnost i podrži težnju za usavršavanjem iz oblast ekologije i nauke o životnoj sredini u cilju održivog društveno-ekonomskog razvoja.
U cilju ostvarenja postavljenih ciljeva Fakultet za ekologiju i zaštitu životne sredine:

 Studenti se na ovom fakultetu obrazuju za identifikaciju, analizu, procenu različitih uticaja na životnu sredinu, kao i za planiranje, programiranje i projektovanje sistema upravljanja zaštitom životne sredine.
Plan i program omogućuje razumevanje najbolje teorije, prakse i standarda iz oblasti ekologije i nauke o zaštiti životne sredine, kao i njihove primene kroz nezavisno i kritičko mišljenje i veštine rešavanja problema.
Osnovni cilj studijskih programa Ekologija i zaštita životne sredine na osnovnim i master akademskim studijamana Fakulteta za ekologiju i zaštitu životne sredine, jeste edukacija kadrova visokog stepena stručnosti za obavljanje složenih i kreativnih istraživačkih poslova sa ciljem sticanja akademskih naziva:

 Na Fakultetu za ekologiju i zaštitu životne sredine Univerziteta „Union - Nikola Tesla“ razvija se sposobnost za kreativni kako samostalni, tako i timski rad. Težimo da kod studenata razvijamo sposobnost za inovativno mišljenje, savremeni pristup problemima u zaštiti životne sredine, sposobnosti za integraciju i implementaciju najnovijih standarda i tehnologija u zaštiti životne sredine I podstičemo istraživačk duh. Saradnja sa većim brojem institucija javnog, privatnog I civilnog sektora omogućuje studentima da apliciraju za stručnu praksu.


Važna ObaveštenjaCopyright © 2016 Union Nikola Tesla. All rights reserved. Terms of Use | Privacy Policy

jQuery UI Datepicker - Default functionality